+36 70 329 0848

Alapanyagaink

Rizsfehérje:
Természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.

Borsófehérje:
A népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.

Bambuszrost:
Allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez.

Karobpor:
A Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás.

Karboximetil-cellulóz:
Magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs.

Szteviol glikozidok:
A Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet.

Aroma:
Kis mennyiségben van jelen a termékben a még kellemesebb ízhatás érdekében.