+36 70 329 0848

AbsoRice Protein

Absorice rízsfehérje porok

5 OK, AMIÉRT AZ ABSORICE™ A LEGJOBB VÁLASZTÁS A PROTEINTERMÉKEK KÖZÜL

Az AbsoRice™ Protein egyike a legfinomabb növényi fehérje poroknak. Mivel rizsből és borsóból készül, ezért az ételallergiával és intoleranciával küzdők számára tökéletes megoldás: semmilyen kellemetlen mellékhatása nincsen, könnyen emészthető és ugyanolyan eredményeket lehet vele elérni az egészség veszélyeztetése nélkül, mint az állati alapú proteinporokkal. Keverd össze rizstejjel, zabtejjel, mandulatejjel, vízzel, gyümölcslével, és építsd be az étrendedbe a különleges proteinport.

AZ ABSORICE™ PROTEINPOROK KÜLÖNLEGES TUALJDONSÁGAI

Az AbsoRice™ nem csupán finomabb, mint a többi nyövényi fehérjepor, hanem laktózmentes, gluténmentes, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak természetes édesítőket. Ez a vegánok számára is tökéletes választás, mivel az AbsoRice™ nem állati eredetű és nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket. Tökéletes választás azoknak, akik az izomzatukat akarják építeni, köszönhetően a aminosav-tartalmának, magas (72%-os) proteintartalmának és BCAA-tartalmának.

Absorice barna rizs fehérje tartalma

Absorice rízsfehérje készítmények

Csokoládés protein, fehérje por Vaníliás protein, fehérje por Epres protein, fehérje por Kakaókrémes protein, fehérje por Barnarizs fehérje por, cappuccino ízzel